Arno Kamminga dolblij met zilveren medaille: "Ik wist dat ik het kon, echt kippenvel"

Arno Kamminga dolblij met zilveren medaille: "Ik wist dat ik het kon, echt kippenvel"

Zwemmer Arno Kamminga heeft vannacht een zilveren medaille gehaald op de 100 meter schoolslag bij de Olympische Spelen. Na afloop reageerde hij dolblij voor de camera's van de NOS: "Ik wist dat ik het kon, maar dat ik dit in mijn eerste finale doe... Ik heb er geen woorden voor. Echt kippenvel."

Bekijk het gesprek met Arno Kamminga hieronder. Bekijk het volledige zwemschema van de Olympische Spelen op Gids.tv.

<em>Arno Kamminga</em> dolblij met zilveren medaille: &quot;Ik wist dat ik het kon, echt kippenvel&quot; Zwemmer Arno Kamminga heeft vannacht een zilveren medaille gehaald op de 100 meter schoolslag bij de Olympische Spelen. Na afloop reageerde hij dolblij voor de camera's van de NOS: "Ik wist dat ik het kon, maar dat ik dit in mijn eerste finale doe... Ik heb er geen woorden voor. Echt kippenvel." Bekijk het gesprek met Arno Kamminga hieronder. Bekijk het volledige zwemschema van de Olympische Spelen op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Valpartij Mathieu van der Poel; keihard onderuit bij mountainbiken (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Ierland (hockey dames, Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Arno Kamminga dolblij met zilveren medaille: "Ik wist dat ik het kon, echt kippenvel"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Arno Kamminga dolblij met zilveren medaille: "Ik wist dat ik het kon, echt kippenvel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier