Video: André Hazes laat Sarah vlechten eruit halen, "Spijt"

Video: André Hazes laat Sarah vlechten eruit halen, "Spijt"

André Hazes heeft een nieuwe look, of beter gezegd: hád. De zogenoemde cornrows die de zanger afgelopen weekend liet zetten op Ibiza bevielen blijkbaar toch niet zo goed: "Zo'n spijt de hele avond....nu al eruit", schrijft hij op Instagram. Gelukkig is zijn huidige vriendin Sarah de slechtste niet, en bevrijdt ze hem van zijn vlechtjes. De beelden zie je hieronder, in de video van Shownieuws. Daar weer onder zie je een foto van Hazes met zijn cornrows.

Video: André Hazes laat <em>Sarah</em> vlechten eruit halen, &quot;Spijt&quot; André Hazes heeft een nieuwe look, of beter gezegd: hád. De zogenoemde cornrows die de zanger afgelopen weekend liet zetten op Ibiza bevielen blijkbaar toch niet zo goed: "Zo'n spijt de hele avond....nu al eruit", schrijft hij op Instagram. Gelukkig is zijn huidige vriendin Sarah de slechtste niet, en bevrijdt ze hem van zijn vlechtjes. De beelden zie je hieronder, in de video van Shownieuws. Daar weer onder zie je een foto van Hazes met zijn cornrows. View this post on Instagram A post shared by 𝑺𝒂𝒓𝒂𝒉 𝑽𝒂𝒍𝒆𝒏𝒕𝒊𝒏𝒂 (@sarahvansoelen) Bekijk ook Video: André Hazes op vakantie met Sarah van Soelen: "Je bent lekker gekleurd" Bekijk deze video » Oordeel zelf: kan Sarah van Soelen zingen of niet? (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: André Hazes laat Sarah vlechten eruit halen, "Spijt"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: André Hazes laat Sarah vlechten eruit halen, "Spijt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier