Zien: Mathieu van der Poel stapt zwaar gehavend af na val bij mountainbiken

Zien: Mathieu van der Poel stapt zwaar gehavend af na val bij mountainbiken

De mountainbikerace van Mathieu van der Poel is uitgelopen op een grote teleurstelling. Na een keiharde val na tien minuten reed de Nederlander lange tijd op achterstand. Uiteindelijk gaf Van der Poel op: hij had teveel pijn.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Mathieu van der Poel</em> stapt zwaar gehavend af na val bij <em>mountainbiken</em> De mountainbikerace van Mathieu van der Poel is uitgelopen op een grote teleurstelling. Na een keiharde val na tien minuten reed de Nederlander lange tijd op achterstand. Uiteindelijk gaf Van der Poel op: hij had teveel pijn. Lees verder onder de video. Olympische droomDaarmee is de Olympische droom, waar Van der Poel jaren naar toegeleefd heeft, heel snel uiteengespat. De jonge Nederlander kwam hard ten val na een jump in het begin van de wedstrijd en daarmee leek de hoop op een gouden medaille al vervlogen. Dat Van der Poel de wedstrijd niet kon uitrijden maakt het nóg teleurstellender. Bekijk hierboven hoe Mathieu van der Poel afstapt na zijn zware valpartij. Bekijk ook Zien: Arno Kamminga wint zilver op 100m schoolslag (zwemmen, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Ierland (hockey dames, Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Mathieu van der Poel stapt zwaar gehavend af na val bij mountainbiken

Olympische droom
Daarmee is de Olympische droom, waar Van der Poel jaren naar toegeleefd heeft, heel snel uiteengespat. De jonge Nederlander kwam hard ten val na een jump in het begin van de wedstrijd en daarmee leek de hoop op een gouden medaille al vervlogen. Dat Van der Poel de wedstrijd niet kon uitrijden maakt het nóg teleurstellender.

Bekijk hierboven hoe Mathieu van der Poel afstapt na zijn zware valpartij.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mathieu van der Poel stapt zwaar gehavend af na val bij mountainbiken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier