Buienradar maandag: flinke regen- en onweersbuien

Buienradar maandag: flinke regen- en onweersbuien

De maandag laat een wisselend weerbeeld zien: "Het ene moment schijnt de zon en is het aangenaam warm en het andere moment trekt er een fikse bui over en komt de regen met bakken naar beneden". aldus weerman Jordi Huirne. Ook Buienradar spreekt van flinke regen- en onweersbuien, die we ook dinsdag kunnen verwachten. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em> maandag: flinke regen- en onweersbuien De maandag laat een wisselend weerbeeld zien: "Het ene moment schijnt de zon en is het aangenaam warm en het andere moment trekt er een fikse bui over en komt de regen met bakken naar beneden". aldus weerman Jordi Huirne. Ook Buienradar spreekt van flinke regen- en onweersbuien, die we ook dinsdag kunnen verwachten. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Video: vallende rotsblokken India zorgen voor vele doden Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar maandag: flinke regen- en onweersbuien


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buienradar maandag: flinke regen- en onweersbuien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier