Koersexplosie Bitcoin: stijging van ruim 10%, hoe komt dat? (video)

Koersexplosie Bitcoin: stijging van ruim 10%, hoe komt dat? (video)

Nederlandse Bitcoinbezitters zijn maandagochtend vrolijk wakker geworden: de koers van de cryptomunt is de afgelopen 24 uur namelijk met meer dan 10% gestegen en staat nu op ruim 33.000 euro. Crypto-analyst Su Keenan reageerde vannacht op de enorme stijging: "Dit is een goed teken voor de Bitcoinbulls, aangezien een cruciaal technish niveau opnieuw is bereikt." Bekijk de video van Bloomberg, waarin ook gesproken wordt over de mogelijke reden van de koersexplosie, hieronder.

Koersexplosie <em>Bitcoin</em>: stijging van ruim 10%, hoe komt dat? (video) Nederlandse Bitcoinbezitters zijn maandagochtend vrolijk wakker geworden: de koers van de cryptomunt is de afgelopen 24 uur namelijk met meer dan 10% gestegen en staat nu op ruim 33.000 euro. Crypto-analyst Su Keenan reageerde vannacht op de enorme stijging: "Dit is een goed teken voor de Bitcoinbulls, aangezien een cruciaal technish niveau opnieuw is bereikt." Bekijk de video van Bloomberg, waarin ook gesproken wordt over de mogelijke reden van de koersexplosie, hieronder. Bekijk ook Bitcoin-influencer Elon Musk stuwt koers wederom omhoog, blijft zijn invloed groot? Bekijk deze video »
Nieuws :
Koersexplosie Bitcoin: stijging van ruim 10%, hoe komt dat? (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koersexplosie Bitcoin: stijging van ruim 10%, hoe komt dat? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier