Samenvatting mountainbiken met Mathieu van der Poel (Olympische Spelen)

Samenvatting mountainbiken met Mathieu van der Poel (Olympische Spelen)

Samenvatting mountainbiken met <em>Mathieu van der Poel</em> (Olympische Spelen) De Olympische droom van Mathieu van der Poel is uitgelopen op een deceptie. Bij de grootste jump op het mountainbikeparcours had Van der Poel een plankje verwacht (die er tijdens de training wel zou hebben gelegen), maar die lag er niet - en dus kwam de Nederlander keihard ten val. De gouden plak was uit zicht en Van der Poel moest even later afstappen; hij had te veel heupklachten na zijn val. Bekijk de samenvatting van het mountainbiken met Mathieu van der Poel hierboven. Bekijk ook Zien: Valpartij Mathieu van der Poel; keihard onderuit bij mountainbiken (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Zien: Mathieu van der Poel stapt zwaar gehavend af na val bij mountainbiken Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting mountainbiken met Mathieu van der Poel (Olympische Spelen)

De Olympische droom van Mathieu van der Poel is uitgelopen op een deceptie. Bij de grootste jump op het mountainbikeparcours had Van der Poel een plankje verwacht (die er tijdens de training wel zou hebben gelegen), maar die lag er niet - en dus kwam de Nederlander keihard ten val. De gouden plak was uit zicht en Van der Poel moest even later afstappen; hij had te veel heupklachten na zijn val.

Bekijk de samenvatting van het mountainbiken met Mathieu van der Poel hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting mountainbiken met Mathieu van der Poel (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier