Video: bewoners Amsterdamse Betondorp woest over ontbreken supermarkt

Video: bewoners Amsterdamse Betondorp woest over ontbreken supermarkt

Nadat twee jaar geleden de laatste buurtsuper in de Amsterdamse wijk Betondorp gesloten werd, moeten de bewoners een flink eind lopen voor hun dagelijkse boodschappen. Dat maakt ze woest: "Wat dacht je? Om iedere keer helemaal naar de Vomar te moeten, met je trammetje?", aldus een van hen. Bekijk de video van AT5 hieronder.

Video: bewoners Amsterdamse <em>Betondorp</em> woest over ontbreken supermarkt Nadat twee jaar geleden de laatste buurtsuper in de Amsterdamse wijk Betondorp gesloten werd, moeten de bewoners een flink eind lopen voor hun dagelijkse boodschappen. Dat maakt ze woest: "Wat dacht je? Om iedere keer helemaal naar de Vomar te moeten, met je trammetje?", aldus een van hen. Bekijk de video van AT5 hieronder. Bekijk ook Zien: demonstraties tegen coronaregels in Amsterdam en Sydney Bekijk deze video » Seth Meyers over Amsterdam: "Kom makkelijker aan heroïne dan aan een kroket" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: bewoners Amsterdamse Betondorp woest over ontbreken supermarkt


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: bewoners Amsterdamse Betondorp woest over ontbreken supermarkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier