Mark Rutte: 'Lowlands gaat niet door & andere regels voor reizen binnen Europa' (video)

Mark Rutte: 'Lowlands gaat niet door & andere regels voor reizen binnen Europa' (video)

Mark Rutte en Hugo de Jonge houden vanaf 13:00 uur een persmoment over de huidige coronasituatie in Nederland. Daarin vertelde de demissionair premier tot nu toe onder andere waarom meerdaagse festivals als Lowlands dit jaar tot september niet door kunnen gaan. Ook ging hij in op een verandering in het reizen binnen de Europese Unie, met meer testverplichtigingen. De Jonge gaat in op de vaccinatiegraad. Bekijk de live-video van de NOS hieronder of bekijk na afloop het hele persmoment terug.

Mark Rutte: '<em>Lowlands</em> gaat niet door &amp; andere regels voor reizen binnen Europa' (video) Mark Rutte en Hugo de Jonge houden vanaf 13:00 uur een persmoment over de huidige coronasituatie in Nederland. Daarin vertelde de demissionair premier tot nu toe onder andere waarom meerdaagse festivals als Lowlands dit jaar tot september niet door kunnen gaan. Ook ging hij in op een verandering in het reizen binnen de Europese Unie, met meer testverplichtigingen. De Jonge gaat in op de vaccinatiegraad. Bekijk de live-video van de NOS hieronder of bekijk na afloop het hele persmoment terug. View this post on Instagram A post shared by Lowlands (@lowlands_fest) Bekijk ook Video: hebben AstraZeneca-gevaccineerden extra Pfizer-prik nodig? Bekijk deze video »
Persmoment Rutte en De Jonge over reizen

Demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge spreken na afloop van een corona-overleg met de pers. Volg het hier live.

Posted by NOS on Monday, July 26, 2021
Nieuws :
Mark Rutte: 'Lowlands gaat niet door & andere regels voor reizen binnen Europa' (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte: 'Lowlands gaat niet door & andere regels voor reizen binnen Europa' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier