Familie Gillis: massa is kassa: Nicol heeft het delegeren aardig onder de knie

Familie Gillis: massa is kassa: Nicol heeft het delegeren aardig onder de knie

In een gloednieuwe aflevering van de familie Gillis lijkt het erop dat Nicol dat delegeren aardig onder de knie krijgt. "Hierboven een keer stofzuigen, de trap poetsen", Nicol laat wel weten wat er moet gebeuren in huis.

Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>: Nicol heeft het <em>delegeren</em> aardig onder de knie In een gloednieuwe aflevering van de familie Gillis lijkt het erop dat Nicol dat delegeren aardig onder de knie krijgt. "Hierboven een keer stofzuigen, de trap poetsen", Nicol laat wel weten wat er moet gebeuren in huis. Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Familie Gillis: Peter onderhandelt over prijs leren riem op het strand Bekijk deze video » Familie Gillis: Nicol blijft hinten op bruiloft maar Peter vindt het "goed zo" Bekijk deze video » Familie Gillis: Nicol en Peter gaan samen shoppen Bekijk deze video »

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: massa is kassa: Nicol heeft het delegeren aardig onder de knie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier