Zien: enorme bosbranden Frankrijk, Spanje en Italië nog niet voorbij

Zien: enorme bosbranden Frankrijk, Spanje en Italië nog niet voorbij

In Frankrijk, Spanje en Italië zijn afgelopen weekend hevige bosbranden ontstaan. In Frankrijk is de brand het heftigst, maar op Sardinië moesten verschillende bewoners hun huis verlaten door de vlammenzee. Brandweerlieden zijn met man en macht bezig om de branden onder controle te houden. Er is nog niets bekend over eventuele slachtoffers.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Zien: enorme bosbranden <em>Frankrijk</em>, <em>Spanje</em> en <em>Italië</em> nog niet voorbij In Frankrijk, Spanje en Italië zijn afgelopen weekend hevige bosbranden ontstaan. In Frankrijk is de brand het heftigst, maar op Sardinië moesten verschillende bewoners hun huis verlaten door de vlammenzee. Brandweerlieden zijn met man en macht bezig om de branden onder controle te houden. Er is nog niets bekend over eventuele slachtoffers. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Zien: heftige bosbranden in Argentinië verbranden 11.000 hectare bos Bekijk deze video » Zien: Ramen worden ingeslagen bij bank in Londen door klimaatactiegroep Bekijk deze video » Zien: enorme bosbrand op Cyprus raast over het eiland Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: enorme bosbranden Frankrijk, Spanje en Italië nog niet voorbij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier