Video: kletsnatte week voor vakantiegangers in eigen land

Video: kletsnatte week voor vakantiegangers in eigen land

Het wordt een natte week voor vakantiegangers in eigen land. Meteoroloog Wilfred Janssen voorspelt weinig goeds voor deze week. De wind is krachtig en kampeerders krijgen hoogstwaarschijnlijk natte voeten op de camping. Dit hangt echter wel van je locatie af, men krijgt te maken met een hoop lokale verschillen.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: kletsnatte week voor <em>vakantiegangers</em> in eigen land Het wordt een natte week voor vakantiegangers in eigen land. Meteoroloog Wilfred Janssen voorspelt weinig goeds voor deze week. De wind is krachtig en kampeerders krijgen hoogstwaarschijnlijk natte voeten op de camping. Dit hangt echter wel van je locatie af, men krijgt te maken met een hoop lokale verschillen. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Stefan de Vries heeft nieuws voor alle vakantiegangers deze zomer Bekijk deze video » Video: Wegenwacht Vakantiecheck bij Hazeldonk vindt ook dit jaar plaats Bekijk deze video » Wateroverlast in het Friese Sumar: "Dat hadden we niet zien aankomen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: kletsnatte week voor vakantiegangers in eigen land


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: kletsnatte week voor vakantiegangers in eigen land of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier