Samenvatting Australië - Nederland (waterpolo dames, Olympische Spelen)

Samenvatting Australië - Nederland (waterpolo dames, Olympische Spelen)

Samenvatting <em>Australië - Nederland</em> (waterpolo dames, Olympische Spelen) Dertien jaar geleden wonnen de Nederlandse waterpolosters goud op de Olympische Spelen van Peking, en nu zijn ze er eindelijk weer een keer bij. In de eerste wedstrijd was Australië de tegenstander. Het leek de goede kant op te gaan toen Oranje met 8-4 voorkwam, maar uiteindelijk was het resultaat teleurstellend: 15-12 voor Australië. Bekijk de samenvatting van Australië - Nederland hierboven. Je vindt het volledige waterpoloschema van de Olympische Spelen op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Ierland (hockey dames, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Samenvatting mountainbiken met Mathieu van der Poel (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting Australië - Nederland (waterpolo dames, Olympische Spelen)

Dertien jaar geleden wonnen de Nederlandse waterpolosters goud op de Olympische Spelen van Peking, en nu zijn ze er eindelijk weer een keer bij. In de eerste wedstrijd was Australië de tegenstander. Het leek de goede kant op te gaan toen Oranje met 8-4 voorkwam, maar uiteindelijk was het resultaat teleurstellend: 15-12 voor Australië.

Bekijk de samenvatting van Australië - Nederland hierboven. Je vindt het volledige waterpoloschema van de Olympische Spelen op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Australië - Nederland (waterpolo dames, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier