Video: hardloopster Jill klaar met ongelijkheid vrouwen en mannen tijdens Olympische Spelen

Video: hardloopster Jill klaar met ongelijkheid vrouwen en mannen tijdens Olympische Spelen

Tijdens de Olympische Spelen gaan de vrouwen verschillende medailles binnenharken, waarschijnlijk zelfs meer dan de mannen. Toch heerst er veel ongelijkheid binnen mannen en vrouwen tijdens de Spelen volgens hardloopster Jill: "Als ik 's avonds naar een verslag kijk, mag ik blij zijn als er een klein stukje over vrouwen in zit." Dat heeft volgens haar ook gevolgen op de financiële situatie van de sporters.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

Video: hardloopster Jill klaar met ongelijkheid <em>vrouwen</em> en <em>mannen</em> tijdens <em>Olympische Spelen</em> Tijdens de Olympische Spelen gaan de vrouwen verschillende medailles binnenharken, waarschijnlijk zelfs meer dan de mannen. Toch heerst er veel ongelijkheid binnen mannen en vrouwen tijdens de Spelen volgens hardloopster Jill: "Als ik 's avonds naar een verslag kijk, mag ik blij zijn als er een klein stukje over vrouwen in zit." Dat heeft volgens haar ook gevolgen op de financiële situatie van de sporters. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook De Oranjezomer gemist? Johan voorspelt aantal medailles Nederland: "geen flauw idee" Bekijk deze video » Video: Zo werden oude telefoons omgetoverd tot medailles voor Olympische Spelen Bekijk deze video » Olympische Spelen: handboogschieters Broeksma, Wijler & Van den Berg grijpen naast brons Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: hardloopster Jill klaar met ongelijkheid vrouwen en mannen tijdens Olympische Spelen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: hardloopster Jill klaar met ongelijkheid vrouwen en mannen tijdens Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier