Dochter Linda de Mol na eerste werkdag: "Leven in de spotlights, dat weet ik nog niet" (video)

Dochter Linda de Mol na eerste werkdag: "Leven in de spotlights, dat weet ik nog niet" (video)

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol heeft maandag 26 juli haar eerste werkdag gehad bij de radio. Ze is sportredacteur bij Veronica Inside en studeert daarnaast nog. Haar moeder heeft haar vooral meegegeven dat ze goed moet articuleren en daarnaast vooral plezier moet maken. Toch weet Noa zelf nog niet of ze in de voetsporen van haar moeder wil treden: "Het leven in de spotlights dat weet ik nog niet zo goed."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Dochter <em>Linda de Mol</em> na eerste werkdag: &quot;Leven in de spotlights, dat weet ik nog niet&quot; (video) Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol heeft maandag 26 juli haar eerste werkdag gehad bij de radio. Ze is sportredacteur bij Veronica Inside en studeert daarnaast nog. Haar moeder heeft haar vooral meegegeven dat ze goed moet articuleren en daarnaast vooral plezier moet maken. Toch weet Noa zelf nog niet of ze in de voetsporen van haar moeder wil treden: "Het leven in de spotlights dat weet ik nog niet zo goed." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook ZIEN: Johnny de Mol weet verjaardag Linda de Mol niet in Deze quiz is voor jou Bekijk deze video » Linda de Mol over bijzonder seksstandje in Deze quiz is voor jou: 'De gebroken fluit' Bekijk deze video » Chantal Janzen reageert op RTL-Talpa fusie: "'Oh Wat Een Jaar' wordt dingetje" Bekijk deze video »
TV :
Dochter Linda de Mol na eerste werkdag: "Leven in de spotlights, dat weet ik nog niet" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dochter Linda de Mol na eerste werkdag: "Leven in de spotlights, dat weet ik nog niet" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier