Hartverwarmende actie in Mensenkennis: onbekende man betaalt cadeau voor jarig kind

Hartverwarmende actie in Mensenkennis: onbekende man betaalt cadeau voor jarig kind

Een hartverwarmende actie in Mensenkennis, een onbekende man in de rij van de kassa betaalt het cadeau voor een jarig kind waarvan de moeder te weinig geld bij zich heeft. Hij lijkt zich in te kunnen leven in de situatie: "Ik heb dat vroeger ook gehad", aldus de man.

Bekijk het fragment uit Mensenkennis hieronder. Mensenkennis is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Mensenkennis terugkijken via Gids.tv.

Hartverwarmende actie in <em>Mensenkennis</em>: onbekende man betaalt cadeau voor jarig kind Een hartverwarmende actie in Mensenkennis, een onbekende man in de rij van de kassa betaalt het cadeau voor een jarig kind waarvan de moeder te weinig geld bij zich heeft. Hij lijkt zich in te kunnen leven in de situatie: "Ik heb dat vroeger ook gehad", aldus de man. Bekijk het fragment uit Mensenkennis hieronder. Mensenkennis is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Mensenkennis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vrijdag op televisie: SBS6-spelprogramma Mensenkennis met Kim-Lian van der Meij Bekijk deze video » Zou jij deze lift binnenstappen? Mensenkennis om 20:30 uur te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Mensenkennis: Verkoopster onbeschoft tegen klant: "Je bent dik" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hartverwarmende actie in Mensenkennis: onbekende man betaalt cadeau voor jarig kind of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier