Hart van Nederland: dode en drie gewonden bij verkeersongeval met vrachtwagen

Hart van Nederland: dode en drie gewonden bij verkeersongeval met vrachtwagen

<em>Hart van Nederland</em>: dode en drie gewonden bij verkeersongeval met vrachtwagen Bij een zwaar ongeluk op de N210 is maandagmiddag een persoon om het leven gekomen. Drie gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. Het is nog onduidelijk hoe de botsing tussen een vrachtwagen en twee auto's kon gebeuren. De botsing vond plaats rond 16.00 uur op de provinciale weg tussen de dorpen Bergambacht en Lekkerkerk in Zuid-Holland. Een deel van de vrachtwagens en de auto's vlogen in brand na het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: flatbewoners Utrecht boos na enorme schade door explosie Bekijk deze video » Video: familie en vrienden doodgestoken Shelley tevreden met uitspraak rechter Bekijk deze video » Hart van Nederland: weiland loopt onder water door doorgebroken dijk Reeuwijk Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij een zwaar ongeluk op de N210 is maandagmiddag een persoon om het leven gekomen. Drie gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. Het is nog onduidelijk hoe de botsing tussen een vrachtwagen en twee auto's kon gebeuren. De botsing vond plaats rond 16.00 uur op de provinciale weg tussen de dorpen Bergambacht en Lekkerkerk in Zuid-Holland. Een deel van de vrachtwagens en de auto's vlogen in brand na het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: dode en drie gewonden bij verkeersongeval met vrachtwagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier