Video: Aalsmeer krijgt een Peter R. de Vriesstraat in nieuwe woonwijk

Video: Aalsmeer krijgt een Peter R. de Vriesstraat in nieuwe woonwijk

In Aalsmeer wordt een straat vernoemd naar Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever is daar geboren. De gemeente Amstelveen wil misschien ook een straat vernoemen naar Peter R. de Vries, maar dat is nog niet definitief.

Lees verder onder de video.

Video: Aalsmeer krijgt een <em>Peter R. de Vriesstraat</em> in nieuwe woonwijk In Aalsmeer wordt een straat vernoemd naar Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever is daar geboren. De gemeente Amstelveen wil misschien ook een straat vernoemen naar Peter R. de Vries, maar dat is nog niet definitief. Lees verder onder de video. EerbetoonOp het terrein van de tv-studio's in Aalsmeer wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk gebouwd. In dat bouwproject wordt een straat naar De Vries vernoemd. "Dit is een zeer passende locatie omdat hij zoveel jaren in de tv-wereld heeft gewerkt", schrijft de gemeente in een verklaring. Volgens dezelfde verklaring komt de gemeente met het eerbetoon tegemoet aan een oproep uit de samenleving. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Bekijk beelden van de uitvaart van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré Bekijk deze video » Video: zo opende ceremoniemeester Khalid Kasem de uitvaart van Peter R. de Vries Bekijk deze video » Humberto: Wouter de Vries over afscheid broer Peter R: "Heel Carré stond" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Aalsmeer krijgt een Peter R. de Vriesstraat in nieuwe woonwijk

Eerbetoon
Op het terrein van de tv-studio's in Aalsmeer wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk gebouwd. In dat bouwproject wordt een straat naar De Vries vernoemd. "Dit is een zeer passende locatie omdat hij zoveel jaren in de tv-wereld heeft gewerkt", schrijft de gemeente in een verklaring. Volgens dezelfde verklaring komt de gemeente met het eerbetoon tegemoet aan een oproep uit de samenleving.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Aalsmeer krijgt een Peter R. de Vriesstraat in nieuwe woonwijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier