RTL Boulevard: hitserie Dexter keert op spectaculaire wijze terug

RTL Boulevard: hitserie Dexter keert op spectaculaire wijze terug

<em>RTL Boulevard</em>: hitserie <em>Dexter</em> keert op spectaculaire wijze terug Acht jaar geleden nam 's werelds meest geliefde seriemoordenaar, Dexter, afscheid van het publiek. Zijn dierbare naasten ontdekten zijn ware aard en dus moest hij z'n eigen dood in scene zetten. Maar vannacht verscheen de trailer van het nieuwe seizoen Dexter, New Blood en daarin blijkt dat het monster in Dexter meer in leven is dan ooit. Het nieuwe seizoen vertelt het verhaal van tien jaar na het vorige seizoen. RTL Boulevard maakte een item over de populaire serie. Dexter: New Blood is vanaf 7 november te zien op de Amerikaanse televisie, maar heeft in Nederland nog geen premièredatum. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Serie :
RTL Boulevard: hitserie Dexter keert op spectaculaire wijze terug

Acht jaar geleden nam 's werelds meest geliefde seriemoordenaar, Dexter, afscheid van het publiek. Zijn dierbare naasten ontdekten zijn ware aard en dus moest hij z'n eigen dood in scene zetten. Maar vannacht verscheen de trailer van het nieuwe seizoen Dexter, New Blood en daarin blijkt dat het monster in Dexter meer in leven is dan ooit. Het nieuwe seizoen vertelt het verhaal van tien jaar na het vorige seizoen. RTL Boulevard maakte een item over de populaire serie.

Dexter: New Blood is vanaf 7 november te zien op de Amerikaanse televisie, maar heeft in Nederland nog geen premièredatum. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: hitserie Dexter keert op spectaculaire wijze terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier