Vanavond bij Op1: o.a. Ab Osterhaus en Quinsy Gario (video)

Vanavond bij Op1: o.a. Ab Osterhaus en Quinsy Gario (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond bij <em>Op1</em>: o.a. Ab Osterhaus en Quinsy Gario (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vanavond presenteren Erik Dijkstra en Natasja Gibbs een nieuwe Op1, met als gasten Suse van Kleef, Ronald Florijn en Cor van der Geest over de tegenvallende resultaten van het Nederlandse team op de Olympische Spelen. Ab Osterhaus brengt de huidige coronacijfers in kaart en Quinsy Gario is geen lid meer van de politieke partij Bij1 en doet daarover zijn verhaal. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond bij Op1: o.a. Ab Osterhaus en Quinsy Gario (video)

Vanavond presenteren Erik Dijkstra en Natasja Gibbs een nieuwe Op1, met als gasten Suse van Kleef, Ronald Florijn en Cor van der Geest over de tegenvallende resultaten van het Nederlandse team op de Olympische Spelen. Ab Osterhaus brengt de huidige coronacijfers in kaart en Quinsy Gario is geen lid meer van de politieke partij Bij1 en doet daarover zijn verhaal.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: o.a. Ab Osterhaus en Quinsy Gario (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier