Ab Osterhaus in Op1: "Terecht dat de festivalzomer niet doorgaat"

Ab Osterhaus in Op1: "Terecht dat de festivalzomer niet doorgaat"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag werd bekend dat er van de Summer of Love dit jaar geen sprake zal zijn. Mark Rutte en Hugo de Jonge trokken definitief de stekker uit de festivalzomer. Ab Osterhaus is er blij mee. Hij was te gast bij Op1.

Lees verder onder de video.

Ab Osterhaus in <em>Op1</em>: &quot;Terecht dat de festivalzomer niet doorgaat&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv. Vandaag werd bekend dat er van de Summer of Love dit jaar geen sprake zal zijn. Mark Rutte en Hugo de Jonge trokken definitief de stekker uit de festivalzomer. Ab Osterhaus is er blij mee. Hij was te gast bij Op1. Lees verder onder de video. Kampioen besmettingenTot 1 september zullen er in Nederland geen meerdaagse festivals mogen plaatsvinden, zo bepaalden Rutte en De Jonge vandaag. Daarmee zijn grote festivals als Lowlands voorlopig van de baan. Ab Osterhaus vindt het besluit begrijpelijk. "We hebben toch gezien wat twee weken geleden gebeurd is? De zaak was onder controle en ineens waren we kampioen wat het aantal besmettingen betreft." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ab Osterhaus in Op1: "Terecht dat de festivalzomer niet doorgaat"

Kampioen besmettingen
Tot 1 september zullen er in Nederland geen meerdaagse festivals mogen plaatsvinden, zo bepaalden Rutte en De Jonge vandaag. Daarmee zijn grote festivals als Lowlands voorlopig van de baan. Ab Osterhaus vindt het besluit begrijpelijk. "We hebben toch gezien wat twee weken geleden gebeurd is? De zaak was onder controle en ineens waren we kampioen wat het aantal besmettingen betreft."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ab Osterhaus in Op1: "Terecht dat de festivalzomer niet doorgaat" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier