Jan Boskamp werd misselijk van 'te aardige' Johan Derksen in De Oranjezomer

Jan Boskamp werd misselijk van 'te aardige' Johan Derksen in De Oranjezomer

Hieronder zie je een fragment van De Oranjezomer van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Afgelopen week was Estavana Polman te gast bij De Oranjezomer. Jan Boskamp heeft ook gekeken, maar hij had wel wat aan te merken op de uitzending.

Lees verder onder de video

Jan Boskamp werd misselijk van 'te aardige' Johan Derksen in <em>De Oranjezomer</em> Hieronder zie je een fragment van De Oranjezomer van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Afgelopen week was Estavana Polman te gast bij De Oranjezomer. Jan Boskamp heeft ook gekeken, maar hij had wel wat aan te merken op de uitzending. Lees verder onder de video MisselijkHet viel Jan Boskamp namelijk op dat Johan Derksen zo vriendelijk was tegen Polman. "Ik heb je nog nooit zo vriendelijk gezien, ik werd er misselijk van!" Johan Derksen vond dat nog wel meevallen: "Dat heet galant, Jan." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Misselijk
Het viel Jan Boskamp namelijk op dat Johan Derksen zo vriendelijk was tegen Polman. "Ik heb je nog nooit zo vriendelijk gezien, ik werd er misselijk van!" Johan Derksen vond dat nog wel meevallen: "Dat heet galant, Jan."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp werd misselijk van 'te aardige' Johan Derksen in De Oranjezomer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier