Op1 gemist? Reisbranche-voorzitter Frank Oostdam: "Klein feestje gevierd"

Op1 gemist? Reisbranche-voorzitter Frank Oostdam: "Klein feestje gevierd"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Reisbranche-voorzitter Frank Oostdam: &quot;Klein feestje gevierd&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv. Naast slecht nieuws voor de festivalbranche en liefhebbers - alle meerdaagse festivals worden tot 1 september verboden - was er voor de reisbranche goed nieuws vandaag. Het Nederlandse kabinet maakte namelijk een draai in het vakantiebeleid. Reisbranche-voorzitter Frank Oostdam lobbyde succesvol voor een groene en gele EU-coronakaart en zijn wens kwam vandaag uit. Hij vertelt erover bij Op1: "Dit was wel een moment om even heel kort een feestje te vieren." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Reisbranche-voorzitter Frank Oostdam: "Klein feestje gevierd"

Naast slecht nieuws voor de festivalbranche en liefhebbers - alle meerdaagse festivals worden tot 1 september verboden - was er voor de reisbranche goed nieuws vandaag. Het Nederlandse kabinet maakte namelijk een draai in het vakantiebeleid. Reisbranche-voorzitter Frank Oostdam lobbyde succesvol voor een groene en gele EU-coronakaart en zijn wens kwam vandaag uit. Hij vertelt erover bij Op1: "Dit was wel een moment om even heel kort een feestje te vieren."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Reisbranche-voorzitter Frank Oostdam: "Klein feestje gevierd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier