Annette Birschel in Op1: "In Duitsland zijn ze verbijsterd om Nederlands coronabeleid"

Annette Birschel in Op1: "In Duitsland zijn ze verbijsterd om Nederlands coronabeleid"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv.

Het was vandaag een goede dag voor reis-minnend Nederland. Van het kabinet mogen we op vakantie in heel Europa. De corona-landkaart kleurt weer geel en groen. In Duitsland snappen ze niets van het Nederlandse beleid, zo zegt journalist Annette Birschel bij Op1.

Lees verder onder de video.

Annette Birschel in <em>Op1</em>: &quot;In Duitsland zijn ze verbijsterd om Nederlands coronabeleid&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv. Het was vandaag een goede dag voor reis-minnend Nederland. Van het kabinet mogen we op vakantie in heel Europa. De corona-landkaart kleurt weer geel en groen. In Duitsland snappen ze niets van het Nederlandse beleid, zo zegt journalist Annette Birschel bij Op1. Lees verder onder de video. VerbijsterdAnnette Birschel is een Duitse journaliste en schrijfster. Vanavond was ze te gast bij Op1 om over het Nederlandse coronabeleid te praten, en met name over de nieuwe maatregelen rondom reizen. Daarover zegt ze: "In Duitsland zijn ze verbijsterd, helemaal verbijsterd. Ze vragen zich af waar Nederland eigenlijk mee bezig is." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Annette Birschel in Op1: "In Duitsland zijn ze verbijsterd om Nederlands coronabeleid"

Verbijsterd
Annette Birschel is een Duitse journaliste en schrijfster. Vanavond was ze te gast bij Op1 om over het Nederlandse coronabeleid te praten, en met name over de nieuwe maatregelen rondom reizen. Daarover zegt ze: "In Duitsland zijn ze verbijsterd, helemaal verbijsterd. Ze vragen zich af waar Nederland eigenlijk mee bezig is."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Annette Birschel in Op1: "In Duitsland zijn ze verbijsterd om Nederlands coronabeleid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier