Johan Derksen over uitzending De Oranjezomer met Ab Osterhaus: "Soort voorstelling"

Johan Derksen over uitzending De Oranjezomer met Ab Osterhaus: "Soort voorstelling"

Hieronder zie je een fragment van De Oranjezomer van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen over uitzending <em>De Oranjezomer</em> met Ab Osterhaus: &quot;Soort voorstelling&quot; Hieronder zie je een fragment van De Oranjezomer van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De uitzending van De Oranjezomer van zondag deed behoorlijk wat stof opwaaien. De heren blikten er vanavond kort op terug: "Het was een soort voorstelling van twee heren," zei Johan Derksen erover. Jacques Brinkman en Ab Osterhaus waren te gast, maar Brinkman was niet zo gecharmeerd van de komst van Osterhaus. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De uitzending van De Oranjezomer van zondag deed behoorlijk wat stof opwaaien. De heren blikten er vanavond kort op terug: "Het was een soort voorstelling van twee heren," zei Johan Derksen erover. Jacques Brinkman en Ab Osterhaus waren te gast, maar Brinkman was niet zo gecharmeerd van de komst van Osterhaus.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over uitzending De Oranjezomer met Ab Osterhaus: "Soort voorstelling" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier