Op1: Suse van Kleef blikt terug op turbulente dag Olympische Spelen

Op1: Suse van Kleef blikt terug op turbulente dag Olympische Spelen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Suse van Kleef blikt terug op turbulente dag <em>Olympische Spelen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Olympische Spelen lopen nooit helemaal vlekkeloos, maar de editie van dit jaar gaat zeker niet zoals gehoopt. Corona, miscommunicatie, vergeten plankjes, valpartijen en botsingen. Suze van Kleef blikte bij Op1 terug op gisteren en vandaag. Ze blijft positief: "Gelukkig komen er nog een heleboel dagen aan." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Suse van Kleef blikt terug op turbulente dag Olympische Spelen

De Olympische Spelen lopen nooit helemaal vlekkeloos, maar de editie van dit jaar gaat zeker niet zoals gehoopt. Corona, miscommunicatie, vergeten plankjes, valpartijen en botsingen. Suze van Kleef blikte bij Op1 terug op gisteren en vandaag. Ze blijft positief: "Gelukkig komen er nog een heleboel dagen aan."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Suse van Kleef blikt terug op turbulente dag Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier