Op1 gemist? Quinsy Gario is uit BIJ1 gezet en doet zijn verhaal: "Wespennest"

Op1 gemist? Quinsy Gario is uit BIJ1 gezet en doet zijn verhaal: "Wespennest"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv.

Afgelopen week werd bekend dat er onrust is binnen de partij BIJ1. Quinsy Gario, de voormalige nummer twee van de partij, is uit de partij gezet. Hij deed zijn verhaal bij Op1.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Quinsy Gario is uit <em>BIJ1</em> gezet en doet zijn verhaal: &quot;Wespennest&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv. Afgelopen week werd bekend dat er onrust is binnen de partij BIJ1. Quinsy Gario, de voormalige nummer twee van de partij, is uit de partij gezet. Hij deed zijn verhaal bij Op1. Lees verder onder de video. WespennestDe uit BIJ1 gezette Quinsy Gario heeft volgens de partij "manipulatief en toxisch gedrag" vertoond binnen de partij, zo meldde BIJ1 eerder op Twitter. Vanavond vertelde Gario zijn kant van het verhaal: "Ik vraag me nu af in wat voor wespennest ik me heb bevonden." Gario geeft aan zich niet te herkennen in het beeld dat BIJ1 schetst. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Quinsy Gario is uit BIJ1 gezet en doet zijn verhaal: "Wespennest"

Wespennest
De uit BIJ1 gezette Quinsy Gario heeft volgens de partij "manipulatief en toxisch gedrag" vertoond binnen de partij, zo meldde BIJ1 eerder op Twitter. Vanavond vertelde Gario zijn kant van het verhaal: "Ik vraag me nu af in wat voor wespennest ik me heb bevonden." Gario geeft aan zich niet te herkennen in het beeld dat BIJ1 schetst.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Quinsy Gario is uit BIJ1 gezet en doet zijn verhaal: "Wespennest" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier