De Oranjezomer: Chris Woerts weet hoeveel geld gouden-medaille-winnaars krijgen

De Oranjezomer: Chris Woerts weet hoeveel geld gouden-medaille-winnaars krijgen

Hieronder zie je een fragment van De Oranjezomer van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Chris Woerts weet hoeveel geld <em>gouden-medaille-winnaars</em> krijgen Hieronder zie je een fragment van De Oranjezomer van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Je hebt je misschien wel eens afgevraagd: levert dat nou nog wat op, het zijn van een Olympisch kampioen? Nou, zeker wel, zo zei Chris Woerts vanavond in De Oranjezomer. Hij wist de andere heren precies te vertellen aan welke bedragen we moeten denken: "Dertigduizend euro voor een gouden medaille." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Je hebt je misschien wel eens afgevraagd: levert dat nou nog wat op, het zijn van een Olympisch kampioen? Nou, zeker wel, zo zei Chris Woerts vanavond in De Oranjezomer. Hij wist de andere heren precies te vertellen aan welke bedragen we moeten denken: "Dertigduizend euro voor een gouden medaille."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: Chris Woerts weet hoeveel geld gouden-medaille-winnaars krijgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier