Johan Derksen vertelt hilarische anekdote over trainer Jan Bens: "Sloeg me knock-out"

Johan Derksen vertelt hilarische anekdote over trainer Jan Bens: "Sloeg me knock-out"

Johan Derksen heeft in zijn carrière zó veel meegemaakt dat de anekdotes nog altijd niet opgedroogd zijn. Zo vertelde hij maandagavond over zijn voormalige trainer Jan Bens, een oud-bokser die zijn spelers sloeg.

Hieronder zie je een fragment van De Oranjezomer van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> vertelt hilarische anekdote over trainer <em>Jan Bens</em>: &quot;Sloeg me knock-out&quot; Johan Derksen heeft in zijn carrière zó veel meegemaakt dat de anekdotes nog altijd niet opgedroogd zijn. Zo vertelde hij maandagavond over zijn voormalige trainer Jan Bens, een oud-bokser die zijn spelers sloeg. Hieronder zie je een fragment van De Oranjezomer van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Knock-outDerksen herinnert zich een wedstrijd tegen Willem II, waarin hij blijkbaar iets fout deed en trainer Bens hem vanaf de kant toeschreeuwde. "Toen riep ik gewoon terug: hou je bek joh, lul." Dat heeft Derksen na de wedstrijd geweten, want hoewel er met 3-1 werd gewonnen sloeg de trainer hem knock-out in de kleedkamer. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Knock-out
Derksen herinnert zich een wedstrijd tegen Willem II, waarin hij blijkbaar iets fout deed en trainer Bens hem vanaf de kant toeschreeuwde. "Toen riep ik gewoon terug: hou je bek joh, lul." Dat heeft Derksen na de wedstrijd geweten, want hoewel er met 3-1 werd gewonnen sloeg de trainer hem knock-out in de kleedkamer.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen vertelt hilarische anekdote over trainer Jan Bens: "Sloeg me knock-out" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier