Zien: Kira Toussaint wordt zevende in finale 100m rugslag (Olympische Spelen)

Zien: Kira Toussaint wordt zevende in finale 100m rugslag (Olympische Spelen)

Zien: <em>Kira Toussaint</em> wordt zevende in finale 100m rugslag (<em>Olympische Spelen</em>) De Nederlandse Kira Toussaint kwam in de finale van de 100 meter rugslag in actie op de Olympische Spelen in Tokio. De start van Toussaint was prima en halverwege lag ze nog op de vijfde plaats, maar helaas kon ze dat niet vasthouden en finishte ze uiteindelijk als zevende. Het goud ging naar de Australische Kaylee McKeown. Bekijk het slot van de wedstrijd van Kira Toussaint hierboven. Je vindt het volledige zwemschema van de Olympische Spelen op Gids.tv. Bekijk ook Video: BMX'er Niek Kimmann in botsing met official die plots oversteekt Bekijk deze video » Zien: Rachel Klamer komt als vierde juichend over de finish bij triatlon Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Kira Toussaint wordt zevende in finale 100m rugslag (Olympische Spelen)

De Nederlandse Kira Toussaint kwam in de finale van de 100 meter rugslag in actie op de Olympische Spelen in Tokio. De start van Toussaint was prima en halverwege lag ze nog op de vijfde plaats, maar helaas kon ze dat niet vasthouden en finishte ze uiteindelijk als zevende. Het goud ging naar de Australische Kaylee McKeown.

Bekijk het slot van de wedstrijd van Kira Toussaint hierboven. Je vindt het volledige zwemschema van de Olympische Spelen op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kira Toussaint wordt zevende in finale 100m rugslag (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier