Jack van Gelder bij Humberto over val Van der Poel: 'Je neemt dat parcours toch samen door!?'

Jack van Gelder bij Humberto over val Van der Poel: 'Je neemt dat parcours toch samen door!?'

Mark Tuitert, Leontien van Moorsel en Jack van Gelder raken niet uitgesproken over de val van Mathieu van der Poel op de Olympische Spelen. Van Gelder: "In de wetenschap dat hij de Tour heeft gereden en dat hij niet zo lang van tevoren daar is. Dan ga je toch als coach met hem zitten kom, we gaan even zitten Mathieu, we nemen even het parcours nog door. Voor alle duidelijkheid, daar zit de bottleneck, waar zie je tegenop, wat gebeurt er dan? Ik begrijp het gewoon niet, je bespreekt dat toch met elkaar?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Jack van Gelder bij Humberto over val <em>Van der Poel</em>: 'Je neemt dat parcours toch samen door!?' Mark Tuitert, Leontien van Moorsel en Jack van Gelder raken niet uitgesproken over de val van Mathieu van der Poel op de Olympische Spelen. Van Gelder: "In de wetenschap dat hij de Tour heeft gereden en dat hij niet zo lang van tevoren daar is. Dan ga je toch als coach met hem zitten kom, we gaan even zitten Mathieu, we nemen even het parcours nog door. Voor alle duidelijkheid, daar zit de bottleneck, waar zie je tegenop, wat gebeurt er dan? Ik begrijp het gewoon niet, je bespreekt dat toch met elkaar?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting mountainbiken met Mathieu van der Poel (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
TV :
Jack van Gelder bij Humberto over val Van der Poel: 'Je neemt dat parcours toch samen door!?'Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jack van Gelder bij Humberto over val Van der Poel: 'Je neemt dat parcours toch samen door!?' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV