Op1: Quinsy Gario beticht Sylvana Simons en BIJ1 van leugens

Op1: Quinsy Gario beticht Sylvana Simons en BIJ1 van leugens

Ook de partij van Sylvana Simons, BIJ1, ontkomt niet aan politieke ruzies en nare verwensingen van prominente partijgezichten over en weer. Quinsy Gario, die tijdens de verkiezingen in maart nog op de tweede plaats op de kieslijst stond, is uit de partij gezet omdat hij onder andere dominant en manipulatief zou zijn, waardoor partijleden zich onveilig zouden voelen. Bij Op1 probeert hij uitleg te geven waarbij hij onder andere het bestuur van leugens beticht. Het wordt echter al snel een onduidelijk en onsamenhangend verhaal en ook presentator Erik Dijkstra volgt het niet meer: "Het wordt wel een beetje ingewikkeld nu."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Quinsy Gario beticht Sylvana Simons en <em>BIJ1</em> van leugens Ook de partij van Sylvana Simons, BIJ1, ontkomt niet aan politieke ruzies en nare verwensingen van prominente partijgezichten over en weer. Quinsy Gario, die tijdens de verkiezingen in maart nog op de tweede plaats op de kieslijst stond, is uit de partij gezet omdat hij onder andere dominant en manipulatief zou zijn, waardoor partijleden zich onveilig zouden voelen. Bij Op1 probeert hij uitleg te geven waarbij hij onder andere het bestuur van leugens beticht. Het wordt echter al snel een onduidelijk en onsamenhangend verhaal en ook presentator Erik Dijkstra volgt het niet meer: "Het wordt wel een beetje ingewikkeld nu." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 26 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 juli terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1: Quinsy Gario beticht Sylvana Simons en BIJ1 van leugens


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Quinsy Gario beticht Sylvana Simons en BIJ1 van leugens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV