Vader mishandelde Frédérique: "Ze is volledig tot moes geslagen" (video)

Vader mishandelde Frédérique: "Ze is volledig tot moes geslagen" (video)

De 14-jarige Amstelveense Frédérique werd deze week in elkaar geslagen toen gevraagd werd of ze een jongen of een meisje is. Haar vader Paul Brink reageerde vanmorgen in De 538 Ochtendshow bij Wietze de Jager: "Het gaat nu gelukkig naar omstandigheden beter. We waren gisterenavond bang dat ze toch hersenletsel zou overhouden en in het ziekenhuis zou moeten blijven. Maar gelukkig mochten we tegen middernacht weg."

'Tot moes geslagen'
Wat is er precies gebeurd? "Frédérique was aan het hangen met vriendinnen. Op een gegeven moment werd ze aangesproken door een paar jongere jongens van een jaar of 13,14. Die zeiden: ben jij een jongen of een meisje?" Ondanks dat ze niet op die vraag reageerde bleven ze hem haar stellen, op een intimerende manier. "Vervolgens zei ze dat dat niet uitmaakt, dat ze is wie ze is en dat iedereen mag zijn wie hij of zij wil zijn. En daarop wordt ze volledig tot moes geslagen", aldus Brink. Beluister zijn hele onthutsende verhaal hieronder, in de video van Radio 538.

Vader mishandelde <em>Frédérique</em>: &quot;Ze is volledig tot moes geslagen&quot; (video) De 14-jarige Amstelveense Frédérique werd deze week in elkaar geslagen toen gevraagd werd of ze een jongen of een meisje is. Haar vader Paul Brink reageerde vanmorgen in De 538 Ochtendshow bij Wietze de Jager: "Het gaat nu gelukkig naar omstandigheden beter. We waren gisterenavond bang dat ze toch hersenletsel zou overhouden en in het ziekenhuis zou moeten blijven. Maar gelukkig mochten we tegen middernacht weg." 'Tot moes geslagen'Wat is er precies gebeurd? "Frédérique was aan het hangen met vriendinnen. Op een gegeven moment werd ze aangesproken door een paar jongere jongens van een jaar of 13,14. Die zeiden: ben jij een jongen of een meisje?" Ondanks dat ze niet op die vraag reageerde bleven ze hem haar stellen, op een intimerende manier. "Vervolgens zei ze dat dat niet uitmaakt, dat ze is wie ze is en dat iedereen mag zijn wie hij of zij wil zijn. En daarop wordt ze volledig tot moes geslagen", aldus Brink. Beluister zijn hele onthutsende verhaal hieronder, in de video van Radio 538. Bekijk ook Olympische Spelen: Anna van der Breggen van fiets getrokken door official (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Reageer hieronder op 'Vader mishandelde Frédérique: "Ze is volledig tot moes geslagen"'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier