Trailer: Churandy De Eindsprint nu te zien bij Videoland

Trailer: Churandy De Eindsprint nu te zien bij Videoland

Videoland volgt topsprinter Churandy Martina in de laatste vijftig dagen voor zijn vijfde (!) en laatste Olympische Spelen. Op weg naar de uitgestelde Spelen van Tokio zien we dat de beste Nederlandse en Antilliaanse sprinter aller tijden zichzelf tot het uiterste drijft voor kwalificatie op 'zijn' 200 meter. Ver weg van zijn familie op Curaçao blikt 'mister Positivo' terug op de hoogte- en dieptepunten van zijn loopbaan. Bekijk hieronder de trailer van Churandy De Eindsprint.

De serie Churandy De Eindsprint is nu te zien bij Videoland.

Trailer: <em>Churandy De Eindsprint</em> nu te zien bij Videoland Videoland volgt topsprinter Churandy Martina in de laatste vijftig dagen voor zijn vijfde (!) en laatste Olympische Spelen. Op weg naar de uitgestelde Spelen van Tokio zien we dat de beste Nederlandse en Antilliaanse sprinter aller tijden zichzelf tot het uiterste drijft voor kwalificatie op 'zijn' 200 meter. Ver weg van zijn familie op Curaçao blikt 'mister Positivo' terug op de hoogte- en dieptepunten van zijn loopbaan. Bekijk hieronder de trailer van Churandy De Eindsprint. De serie Churandy De Eindsprint is nu te zien bij Videoland. Bekijk ook Zien: Churandy Martina en Keet Oldenbeuving schitteren tijdens openingsceremonie Olympische Spelen Bekijk deze video » Humberto gemist? Maarten van der Weijden over begin Olympische Spelen en kansmakers Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Churandy De Eindsprint nu te zien bij Videoland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier