Samenvatting Nederland - Zuid-Korea (handbal dames, Olympische Spelen)

Samenvatting Nederland - Zuid-Korea (handbal dames, Olympische Spelen)

Samenvatting <em>Nederland - Zuid-Korea</em> (handbal dames, Olympische Spelen) De Nederlandse handbaldames hebben opnieuw een overwinning geboekt op de Olympische Spelen. Nadat Japan in de eerste wedstrijd al werd verslagen (32-21) moest ook Zuid-Korea er aan geloven in het tweede duel. Deze wedstrijd was wel iets spannender, maar uiteindelijk wonnen de Oranjevrouwen met 43-36. Hiermee zetten ze een grote stap richting de kwartfinales. Bekijk de samenvatting van Nederland - Zuid-Korea hierboven. Je vindt het volledige handbalschema van de Olympische Spelen op Gids.tv. Bekijk ook Video: val Mathieu van der Poel vanuit andere hoek Bekijk deze video » Video: Juul Franssen grijpt net naast brons (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting Nederland - Zuid-Korea (handbal dames, Olympische Spelen)

De Nederlandse handbaldames hebben opnieuw een overwinning geboekt op de Olympische Spelen. Nadat Japan in de eerste wedstrijd al werd verslagen (32-21) moest ook Zuid-Korea er aan geloven in het tweede duel. Deze wedstrijd was wel iets spannender, maar uiteindelijk wonnen de Oranjevrouwen met 43-36. Hiermee zetten ze een grote stap richting de kwartfinales.

Bekijk de samenvatting van Nederland - Zuid-Korea hierboven. Je vindt het volledige handbalschema van de Olympische Spelen op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV