Mattie Valk uit kritiek op Marieke Elsinga in nieuwe Qmusic zomerserie: "Dat is niet leuk" (video)

Mattie Valk uit kritiek op Marieke Elsinga in nieuwe Qmusic zomerserie: "Dat is niet leuk" (video)

Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn te zien in de nieuwe Qmusic-zomerserie Een Zee van Dilemma's. Marieke moet volgens Mattie alleen wel wat beter reageren op de dilemma's. Hoe de brunette het nu doet is "niet leuk." Bekijk een kort fragment van Een Zee van Dilemma's hieronder.

<em>Mattie Valk</em> uit kritiek op <em>Marieke Elsinga</em> in nieuwe Qmusic zomerserie: &quot;Dat is niet leuk&quot; (video) Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn te zien in de nieuwe Qmusic-zomerserie Een Zee van Dilemma's. Marieke moet volgens Mattie alleen wel wat beter reageren op de dilemma's. Hoe de brunette het nu doet is "niet leuk." Bekijk een kort fragment van Een Zee van Dilemma's hieronder. Bekijk ook Zien: Marieke Elsinga is fan van bestelapp Zapp: "Binnen minuten aan de deur!" Bekijk deze video » Zien: Marieke Elsinga onderuit op het podium Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mattie Valk uit kritiek op Marieke Elsinga in nieuwe Qmusic zomerserie: "Dat is niet leuk" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier