Mattie Valk wil voor altijd een bierbuik (Een Zee van Dilemma's afl. 2)

Mattie Valk wil voor altijd een bierbuik (Een Zee van Dilemma's afl. 2)

Mattie Valk & Marieke Elsinga zijn op vakantie en hun bestemming is Een Zee van Dilemma's. Het Qmusic-stel schotelen elkaar iedere week pittige keuzes voor uit een blauwe dilemma zee. Ook in de tweede aflevering van deze Qmusic-serie is het kiezen tussen de dilemma's weer erg moeilijk. Mattie kiest er zelfs voor om voor altijd een bierbuik te hebben. Bekijk de YouTube serie van Qmusic hieronder.

<em>Mattie Valk</em> wil voor altijd een bierbuik (<em>Een Zee van Dilemma's</em> afl. 2) Mattie Valk & Marieke Elsinga zijn op vakantie en hun bestemming is Een Zee van Dilemma's. Het Qmusic-stel schotelen elkaar iedere week pittige keuzes voor uit een blauwe dilemma zee. Ook in de tweede aflevering van deze Qmusic-serie is het kiezen tussen de dilemma's weer erg moeilijk. Mattie kiest er zelfs voor om voor altijd een bierbuik te hebben. Bekijk de YouTube serie van Qmusic hieronder. Bekijk ook Video: Veilig op vakantie met Qmusic: "Vakantie van 2021 is een mijnenveld" Bekijk deze video » Mattie Valk uit kritiek op Marieke Elsinga in nieuwe Qmusic zomerserie: "Dat is niet leuk" (video) Bekijk deze video »
Show :
Mattie Valk wil voor altijd een bierbuik (Een Zee van Dilemma's afl. 2)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mattie Valk wil voor altijd een bierbuik (Een Zee van Dilemma's afl. 2) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV