BN'ers betuigen steun aan de mishandelde Frédérique: "Ik ben aan het shaken" (Radio 538)

BN'ers betuigen steun aan de mishandelde Frédérique: "Ik ben aan het shaken" (Radio 538)

Op sociale media betuigen BN'ers hun steun aan de mishandelde Frédérique. Het 14-jarige meisje werd door een groep jongens mishandeld toen ze geen antwoord wilde geven op de vraag of ze een jongen of een meisje is. Onder anderen Rob Jetten en Arjen Lubach delen een Twitterbericht. Radio 538-dj Wietze de Jager is helemaal aan het shaken door het nieuws, en zou niet weten hoe hij zou moeten reageren als dit met zijn dochter zou gebeuren. Bekijk onder aan deze pagina het Shownieuws-fragment over deze tragische gebeurtenis.

BN'ers betuigen steun aan de mishandelde <em>Frédérique</em>: &quot;Ik ben aan het shaken&quot; (Radio 538) Op sociale media betuigen BN'ers hun steun aan de mishandelde Frédérique. Het 14-jarige meisje werd door een groep jongens mishandeld toen ze geen antwoord wilde geven op de vraag of ze een jongen of een meisje is. Onder anderen Rob Jetten en Arjen Lubach delen een Twitterbericht. Radio 538-dj Wietze de Jager is helemaal aan het shaken door het nieuws, en zou niet weten hoe hij zou moeten reageren als dit met zijn dochter zou gebeuren. Bekijk onder aan deze pagina het Shownieuws-fragment over deze tragische gebeurtenis. Bekijk ook Vader mishandelde Frédérique: "Ze is volledig tot moes geslagen" (video) Bekijk deze video »
Show :
BN'ers betuigen steun aan de mishandelde Frédérique: "Ik ben aan het shaken" (Radio 538)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op BN'ers betuigen steun aan de mishandelde Frédérique: "Ik ben aan het shaken" (Radio 538) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV