Zien: dragqueens uit Drag Race Holland seizoen 2 stellen zich voor

Zien: dragqueens uit Drag Race Holland seizoen 2 stellen zich voor

Het tweede seizoen van Drag Race Holland is in aantocht en de dragqueens die aan het nieuwe seizoen meedoen hebben zichzelf eindelijk bekendgemaakt. In een promo stellen de queens zich voor met behulp van presentator Fred van Leer. Wie komt er als beste dragqueen uit de bus?

Bekijk de promo van Drag Race Holland seizoen 2 hieronder. Het tweede seizoen van Drag Race Holland is vanaf vrijdag 6 augustus wekelijks te zien op Videoland.

Zien: dragqueens uit <em>Drag Race Holland</em> seizoen 2 stellen zich voor Het tweede seizoen van Drag Race Holland is in aantocht en de dragqueens die aan het nieuwe seizoen meedoen hebben zichzelf eindelijk bekendgemaakt. In een promo stellen de queens zich voor met behulp van presentator Fred van Leer. Wie komt er als beste dragqueen uit de bus? Bekijk de promo van Drag Race Holland seizoen 2 hieronder. Het tweede seizoen van Drag Race Holland is vanaf vrijdag 6 augustus wekelijks te zien op Videoland. Bekijk ook Zien: trotse Drag Race Holland-winnares over felicitaties van RuPaul Bekijk deze video » Tweede seizoen Drag Race Holland aangekondigd; aanmelden kan nog! Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: dragqueens uit Drag Race Holland seizoen 2 stellen zich voor


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: dragqueens uit Drag Race Holland seizoen 2 stellen zich voor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV