Nicolette Kluijver deelt backstage beelden van Veronica Magazine-shoot met papegaaien

Nicolette Kluijver deelt backstage beelden van Veronica Magazine-shoot met papegaaien

Nicolette Kluijver die binnenkort te zien is in een nieuw seizoen Expeditie Robinson heeft het er maar druk mee. Op Instagram deelt de blondine wat ze zo dagelijks meemaakt. Deze week startte met een fotoshoot voor Veronica Magazine. Nicolette poseert met een papegaai en schrijft bij de video: "Een fantastische shoot met een geweldig team inclusief acterende (gigantische) papegaaien. Binnenkort in de winkel." Bekijk de backstage beelden in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 29 augustus twee keer per week te zien op RTL4, op zondag en op donderdag. Vanaf dan kan je alle afleveringen en fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nicolette Kluijver</em> deelt backstage beelden van <em>Veronica Magazine</em>-shoot met papegaaien Nicolette Kluijver die binnenkort te zien is in een nieuw seizoen Expeditie Robinson heeft het er maar druk mee. Op Instagram deelt de blondine wat ze zo dagelijks meemaakt. Deze week startte met een fotoshoot voor Veronica Magazine. Nicolette poseert met een papegaai en schrijft bij de video: "Een fantastische shoot met een geweldig team inclusief acterende (gigantische) papegaaien. Binnenkort in de winkel." Bekijk de backstage beelden in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 29 augustus twee keer per week te zien op RTL4, op zondag en op donderdag. Vanaf dan kan je alle afleveringen en fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook BN'ers emotioneel na afscheid Peter R. de Vries: "Sprakeloos" (video) Bekijk deze video » Nicolette Kluijver over 'twee Expeditie Robinson-afleveringen per week' (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nicolette Kluijver deelt backstage beelden van Veronica Magazine-shoot met papegaaien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier