Zien: 3x3 basketballers nét niet naar halve finale op Olympische Spelen

Zien: 3x3 basketballers nét niet naar halve finale op Olympische Spelen

Op de rand van de halve finale is het olympisch toernooi voor de Nederlandse 3x3 basketballers afgelopen. In de slotfase van de kwartfinale tegen de Russen viel het kwartje de verkeerde kant op.

Zien: <em>3x3 basketballers</em> nét niet naar halve finale op Olympische Spelen Op de rand van de halve finale is het olympisch toernooi voor de Nederlandse 3x3 basketballers afgelopen. In de slotfase van de kwartfinale tegen de Russen viel het kwartje de verkeerde kant op. Bekijk de slotfase van Nederland - Russisch Olympisch Comité in de kwartfinale van het 3x3 basketbal hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van het 3x3 basketbal op de Olympische Spelen. Olympische Spelen: Anna van der Breggen van fiets getrokken door official (video) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Zuid-Korea (handbal dames, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - China (Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: 3x3 basketballers nét niet naar halve finale op Olympische Spelen

Bekijk de slotfase van Nederland - Russisch Olympisch Comité in de kwartfinale van het 3x3 basketbal hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van het 3x3 basketbal op de Olympische Spelen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: 3x3 basketballers nét niet naar halve finale op Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier