Najib Amhali over razendpopulaire film Meskina: "Hij is geweldig en ontroerend" (video)

Najib Amhali over razendpopulaire film Meskina: "Hij is geweldig en ontroerend" (video)

De zalen van de Nederlandse bioscoopfilm Meskina waren in het eerste weekend sinds de première helemaal uitverkocht, meldt filmdistributeur WW Entertainment. Najib Amhali, die zelf ook een rolletje in de film heeft, laat op de rode loper weten dat de film "ontroerend" is. "Het is een top film, hij is geweldig", voegt hij eraan toe.

Moderne komedie
Meskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. Bekijk hieronder de Instagram Story met Najib over de film Meskina.

Meskina is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.

Najib Amhali over razendpopulaire film <em>Meskina</em>: &quot;Hij is geweldig en ontroerend&quot; (video) De zalen van de Nederlandse bioscoopfilm Meskina waren in het eerste weekend sinds de première helemaal uitverkocht, meldt filmdistributeur WW Entertainment. Najib Amhali, die zelf ook een rolletje in de film heeft, laat op de rode loper weten dat de film "ontroerend" is. "Het is een top film, hij is geweldig", voegt hij eraan toe. Moderne komedieMeskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. Bekijk hieronder de Instagram Story met Najib over de film Meskina. Meskina is nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Zien: Waarom was Bilal Wahib niet bij première Meskina? (video) Bekijk deze video » Meskina van Soundos El Ahmadi in première: "Het is mijn tweede baby" (video) Bekijk deze video »
Film :
Najib Amhali over razendpopulaire film Meskina: "Hij is geweldig en ontroerend" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Najib Amhali over razendpopulaire film Meskina: "Hij is geweldig en ontroerend" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV