Zien: Barend van Deelen over hit *Tout est bon’*van Numidia in 538 Lines

Zien: Barend van Deelen over hit *Tout est bon’*van Numidia in 538 Lines

In deze aflevering neemt 538-DJ Barend van Deelen het op tegen Numidia. Dat laatstgenoemde beter kan zingen moge duidelijk zijn, maar wie van de twee heeft de meeste kennis van songteksten? In drie rondes kom je erachter wie van die duo de meeste hits kent van vroeger en nu. Bekijk de video van 538Lines met Barend en Numidia hieronder.

Zien: <em>Barend van Deelen</em> over hit *Tout est bon’*van Numidia in <em>538 Lines</em> In deze aflevering neemt 538-DJ Barend van Deelen het op tegen Numidia. Dat laatstgenoemde beter kan zingen moge duidelijk zijn, maar wie van de twee heeft de meeste kennis van songteksten? In drie rondes kom je erachter wie van die duo de meeste hits kent van vroeger en nu. Bekijk de video van 538Lines met Barend en Numidia hieronder. Bekijk ook Hilarisch: Piloot Wietze de Jager glijdt uit vliegtuig (Radio 538) Bekijk deze video » BN'ers betuigen steun aan de mishandelde Frédérique: "Ik ben aan het shaken" (Radio 538) Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Barend van Deelen over hit *Tout est bon’*van Numidia in 538 Lines


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Barend van Deelen over hit *Tout est bon’*van Numidia in 538 Lines of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier