Vader van Frédérique reageert op mishandeling: "Trots op haar" (video)

Vader van Frédérique reageert op mishandeling: "Trots op haar" (video)

De pas 14-jarige Frédérique uit Amstelveen is afgelopen maandag zwaar mishandeld omdat ze niet wilde vertellen of ze een meisje of een jongen was. Frédérique werd meerdere malen geslagen door de jongeren en hield er een gebroken neus aan over. Haar vader deelde het verhaal op LinkedIn en wordt overspoeld met reacties.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Vader van <em>Frédérique</em> reageert op <em>mishandeling</em>: &quot;Trots op haar&quot; (video) De pas 14-jarige Frédérique uit Amstelveen is afgelopen maandag zwaar mishandeld omdat ze niet wilde vertellen of ze een meisje of een jongen was. Frédérique werd meerdere malen geslagen door de jongeren en hield er een gebroken neus aan over. Haar vader deelde het verhaal op LinkedIn en wordt overspoeld met reacties. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Video: Jaimie Vaes onthult meer details over mishandeling op Ibiza Bekijk deze video » Ooggetuige over dodelijke mishandeling Carlo Heuvelman: "Met volle kracht tegen zijn hoofd getrapt" Bekijk deze video »
Misdaad :
Vader van Frédérique reageert op mishandeling: "Trots op haar" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vader van Frédérique reageert op mishandeling: "Trots op haar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier