Video: Dionne Stax maakt de overstap van AVROTROS naar Omroep Max

Video: Dionne Stax maakt de overstap van AVROTROS naar Omroep Max

Omroep Max heeft ondertussen een flinke stal aan presentatoren klaarstaan: Martine van Os, Sybrand Niessen, maar vandaag werd bekend gemaakt dat er nog een klapper bijkomt. Niemand minder dan Dionne Stax mag de 50+ Omroep komen vergezellen. Stax laat de AVRO TROS achter zich en dat is niet de eerste keer dar ze een oproep verlaat, eerder deed ze dat al bij de NOS.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Dionne Stax</em> maakt de overstap van AVROTROS naar <em>Omroep Max</em> Omroep Max heeft ondertussen een flinke stal aan presentatoren klaarstaan: Martine van Os, Sybrand Niessen, maar vandaag werd bekend gemaakt dat er nog een klapper bijkomt. Niemand minder dan Dionne Stax mag de 50+ Omroep komen vergezellen. Stax laat de AVRO TROS achter zich en dat is niet de eerste keer dar ze een oproep verlaat, eerder deed ze dat al bij de NOS. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: Dionne Stax maakt de overstap van AVROTROS naar Omroep Max


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Dionne Stax maakt de overstap van AVROTROS naar Omroep Max of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier