Zien: Studenten Atlantic College in Wales geven Alexia tips voor nieuwe school

Zien: Studenten Atlantic College in Wales geven Alexia tips voor nieuwe school

Prinses Alexia is momenteel volop aan het genieten van de Griekse zon samen met haar ouders en zussen, maar na de zomervakantie begint haar 2-jarig avontuur aan het Atlantic College in Wales. RTL Boulevard sprak met een aantal studenten van het Atlantic College en die hadden nog wat tips voor de prinses.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Studenten <em>Atlantic College in Wales</em> geven <em>Alexia</em> tips voor nieuwe school Prinses Alexia is momenteel volop aan het genieten van de Griekse zon samen met haar ouders en zussen, maar na de zomervakantie begint haar 2-jarig avontuur aan het Atlantic College in Wales. RTL Boulevard sprak met een aantal studenten van het Atlantic College en die hadden nog wat tips voor de prinses. Tekst gaat verder onder de video. TipsDe medeleerlingen zeggen dat Alexia regenlaarzen en genoeg sokken moet meenemen naar het college in Wales, als het maar bestand is tegen water en modder. Marc van der Linden vertelt in RTL Boulevard dat Alexia enorm uitkijkt naar haar avontuur in Wales. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Studenten Atlantic College in Wales geven Alexia tips voor nieuwe school

Tips
De medeleerlingen zeggen dat Alexia regenlaarzen en genoeg sokken moet meenemen naar het college in Wales, als het maar bestand is tegen water en modder. Marc van der Linden vertelt in RTL Boulevard dat Alexia enorm uitkijkt naar haar avontuur in Wales.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Studenten Atlantic College in Wales geven Alexia tips voor nieuwe school of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier