Zien: Maurits Hendriks maakt zich zorgen om opgesloten Olympische sporters

Zien: Maurits Hendriks maakt zich zorgen om opgesloten Olympische sporters

De baas van het Nederlandse olympische team, Maurits Hendriks, maakt zich zorgen over sporters die corona hebben op de Olympische Spelen. De sporters zitten opgesloten in kleine quarantainehotels en mogen niet naar buiten. Daarnaast zouden ze hun ramen niet mogen openen en is het eten dat ze geserveerd krijgen slecht.

Bekijk de video van NOS stories hieronder.

Zien: <em>Maurits Hendriks</em> maakt zich zorgen om <em>opgesloten</em> Olympische sporters De baas van het Nederlandse olympische team, Maurits Hendriks, maakt zich zorgen over sporters die corona hebben op de Olympische Spelen. De sporters zitten opgesloten in kleine quarantainehotels en mogen niet naar buiten. Daarnaast zouden ze hun ramen niet mogen openen en is het eten dat ze geserveerd krijgen slecht. Bekijk de video van NOS stories hieronder. Bekijk ook Samenvatting Nederland - China (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Juul Franssen over verlies op Olympische Spelen: "Het is topsport en dat is keihard" (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Maurits Hendriks maakt zich zorgen om opgesloten Olympische sporters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier