Video: Rapper Kanye West woont tegenwoordig in een voetbalstadion

Video: Rapper Kanye West woont tegenwoordig in een voetbalstadion

Rapper Kanye West liet vorige week zijn album horen in het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta. De dag erna zou het album uitkomen, maar door vertragingen is het album nog niet af. De rapper woont nu tijdelijk in het stadion tot zijn album af is. De nieuwe releasedatum zou nu 6 augustus zijn, hoe zeker dat is moet nog blijken.

Bekijk de video van NOS stories hieronder.

Video: Rapper <em>Kanye West</em> woont tegenwoordig in een voetbalstadion Rapper Kanye West liet vorige week zijn album horen in het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta. De dag erna zou het album uitkomen, maar door vertragingen is het album nog niet af. De rapper woont nu tijdelijk in het stadion tot zijn album af is. De nieuwe releasedatum zou nu 6 augustus zijn, hoe zeker dat is moet nog blijken. Bekijk de video van NOS stories hieronder. Bekijk ook Michiel Vos in RTL Boulevard: de break-up van Kim en Kanye is hartverscheurend Bekijk deze video » RTL Boulevard: Scheiding van Kim Kardashian en Kanye West was kwestie van "wanneer" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Rapper Kanye West woont tegenwoordig in een voetbalstadion of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier