Humberto gemist? R-getal onder de 1, maatregelen werpen hun vruchten af

Humberto gemist? R-getal onder de 1, maatregelen werpen hun vruchten af

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>R-getal</em> onder de 1, maatregelen werpen hun vruchten af Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Marcel Levi, voormalig ziekenhuisdirecteur in Londen, heeft bij Humberto positief corona nieuws. Het R-getal zit inmiddels ruim onder de één en dat betekent dat de verspreiding van het virus in ons land afneemt. Volgens Marcel werpen de strengere maatregelen hun vruchten af en dat is goed nieuws. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? R-getal onder de 1, maatregelen werpen hun vruchten af

Marcel Levi, voormalig ziekenhuisdirecteur in Londen, heeft bij Humberto positief corona nieuws. Het R-getal zit inmiddels ruim onder de één en dat betekent dat de verspreiding van het virus in ons land afneemt. Volgens Marcel werpen de strengere maatregelen hun vruchten af en dat is goed nieuws.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? R-getal onder de 1, maatregelen werpen hun vruchten af of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier