Humberto gemist? TeamNL blijft sukkelen met besmettingen in Tokio

Humberto gemist? TeamNL blijft sukkelen met besmettingen in Tokio

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto gemist? <em>TeamNL</em> blijft sukkelen met <em>besmettingen</em> in Tokio Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Nederland worstelt in Tokio met verschillende coronabesmettingen. Zes leden van TeamNL zijn positief getest, onder wie vier sporters en twee begeleiders. Vijf van die besmettingen lijken ontstaan te zijn op de vlucht KL861 van zaterdag 17 juli. Marcel Levi, voormalig ziekenhuisdirecteur Londen vertelt hierover in Humberto. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? TeamNL blijft sukkelen met besmettingen in Tokio

Nederland worstelt in Tokio met verschillende coronabesmettingen. Zes leden van TeamNL zijn positief getest, onder wie vier sporters en twee begeleiders. Vijf van die besmettingen lijken ontstaan te zijn op de vlucht KL861 van zaterdag 17 juli. Marcel Levi, voormalig ziekenhuisdirecteur Londen vertelt hierover in Humberto.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? TeamNL blijft sukkelen met besmettingen in Tokio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier