Humberto gemist? Zorgpersoneel gefrustreerd door niet gevaccineerde patiënten

Humberto gemist? Zorgpersoneel gefrustreerd door niet gevaccineerde patiënten

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Humberto gemist? <em>Zorgpersoneel</em> gefrustreerd door <em>niet gevaccineerde</em> patiënten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Volgens Marcel Levi, voormalig ziekenhuisdirecteur Londen, gaan we in Nederland naar een tweestrijd tussen gevaccineerde mensen en niet gevaccineerde mensen. Marcel vertelt dat negentig procent van de opgenomen mensen niet gevaccineerd is tegen corona en dat leidt tot frustratie onder het zorgpersoneel. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Zorgpersoneel gefrustreerd door niet gevaccineerde patiënten

Volgens Marcel Levi, voormalig ziekenhuisdirecteur Londen, gaan we in Nederland naar een tweestrijd tussen gevaccineerde mensen en niet gevaccineerde mensen. Marcel vertelt dat negentig procent van de opgenomen mensen niet gevaccineerd is tegen corona en dat leidt tot frustratie onder het zorgpersoneel.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Zorgpersoneel gefrustreerd door niet gevaccineerde patiënten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier